The following warnings occurred:
Warning [2] Undefined variable $awaitingusers - Line: 46 - File: global.php(816) : eval()'d code PHP 8.1.14 (Linux)
File Line Function
/global.php(816) : eval()'d code 46 errorHandler->error
/global.php 816 eval
/printthread.php 16 require_once
Warning [2] Undefined array key "style" - Line: 874 - File: global.php PHP 8.1.14 (Linux)
File Line Function
/global.php 874 errorHandler->error
/printthread.php 16 require_once
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$lang_select_default - Line: 5014 - File: inc/functions.php PHP 8.1.14 (Linux)
File Line Function
/inc/functions.php 5014 errorHandler->error
/global.php 874 build_theme_select
/printthread.php 16 require_once
Warning [2] Undefined array key "additionalgroups" - Line: 6953 - File: inc/functions.php PHP 8.1.14 (Linux)
File Line Function
/inc/functions.php 6953 errorHandler->error
/inc/functions.php 5041 is_member
/global.php 874 build_theme_select
/printthread.php 16 require_once
Warning [2] Undefined array key "additionalgroups" - Line: 6953 - File: inc/functions.php PHP 8.1.14 (Linux)
File Line Function
/inc/functions.php 6953 errorHandler->error
/inc/functions.php 5041 is_member
/global.php 874 build_theme_select
/printthread.php 16 require_once
Warning [2] Undefined array key 1 - Line: 1399 - File: inc/functions.php PHP 8.1.14 (Linux)
File Line Function
/inc/functions.php 1399 errorHandler->error
/inc/functions.php 1354 fetch_forum_permissions
/printthread.php 83 forum_permissions
Warning [2] Undefined array key "showimages" - Line: 174 - File: printthread.php PHP 8.1.14 (Linux)
File Line Function
/printthread.php 174 errorHandler->error
Warning [2] Undefined array key "showvideos" - Line: 179 - File: printthread.php PHP 8.1.14 (Linux)
File Line Function
/printthread.php 179 errorHandler->error
Warning [2] Undefined array key "showimages" - Line: 174 - File: printthread.php PHP 8.1.14 (Linux)
File Line Function
/printthread.php 174 errorHandler->error
Warning [2] Undefined array key "showvideos" - Line: 179 - File: printthread.php PHP 8.1.14 (Linux)
File Line Function
/printthread.php 179 errorHandler->error
Warning [2] Undefined array key "showimages" - Line: 174 - File: printthread.php PHP 8.1.14 (Linux)
File Line Function
/printthread.php 174 errorHandler->error
Warning [2] Undefined array key "showvideos" - Line: 179 - File: printthread.php PHP 8.1.14 (Linux)
File Line Function
/printthread.php 179 errorHandler->error
Warning [2] Undefined array key "showimages" - Line: 174 - File: printthread.php PHP 8.1.14 (Linux)
File Line Function
/printthread.php 174 errorHandler->error
Warning [2] Undefined array key "showvideos" - Line: 179 - File: printthread.php PHP 8.1.14 (Linux)
File Line Function
/printthread.php 179 errorHandler->error



FEPlanet Community
Issue Bug Report - Can't Start Battles - Printable Version

+- FEPlanet Community (http://forums.feplanet.net)
+-- Forum: Fire Emblem (http://forums.feplanet.net/forum-7.html)
+--- Forum: Fire Emblem Tactics Online (http://forums.feplanet.net/forum-23.html)
+---- Forum: Bugs and Suggestions (http://forums.feplanet.net/forum-38.html)
+---- Thread: Issue Bug Report - Can't Start Battles (/thread-908.html)



Bug Report - Can't Start Battles - LincolnTheArcher - 10-27-2015

I can't find a specific bug report thread for this, so if there is one, direct me to it and I can move this.

Anyway, I am having a problem in FETO. When I go to the page to start a battle, I am unable to choose a map for the battle, because the dropdown menu doesn't have any maps in it. Effectively, I have no maps to choose from. In addition, while I am on this screen, three error messages appear below the announcements ad and above the battle settings menu. The messages are as follows.

"Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/feplanet/public_html/feto/files/cache/battle_start.php on line 14"

"Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, null given in /home/feplanet/public_html/feto/files/cache/battle_start.php on line 42"

"Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/feplanet/public_html/feto/files/cache/battle_start.php on line 44"

attached is a screenshot of the window with the error messages. I am using Firefox 41.0.2. If anyone can help me with this, it would be much appreciated.

If anyone can help me with this, it would be much appreciated.


RE: Bug Report - Can't Start Battles - MMM - 10-27-2015

I get that as well when starting a battle so it's probably Speedy messing around with something to do with the maps since I can't select one either. I can only guess, but I'd wait until it's sorted and try again then.


RE: Bug Report - Can't Start Battles - Nolan Kryptonite - 10-27-2015

Maybe someone is trying to add more maps...


RE: Bug Report - Can't Start Battles - Speedy - IX - 10-28-2015

That is odd, I haven't touched any map code whatsoever and that particular file has not been edited in over 2 years. I'll look into things

Also note that this is not the first time we've had this bug:

http://oldforums.feplanet.net/index.php?s=b8467b2c2e56adb219fea264a4ec2107&showtopic=52321

Quote:From what siro has told me, it is no one's fault. So please don't put the blame on fensti, the host, or siro himself, or any of the members here. It was bound to happen eventually.